Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca, explică ”scamatoria” imobiliară de pe strada Măceșului

 

Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca, îi cheamă clujeni să se alăture ”Cruciadei” împotriva abuzurilor de pe strada Măceșului, dar și în cazul altor abuzuri din urbanism.

 

N-au trecut nici doi ani şi vremuri pe care le credeam apuse au răsărit din nou în birourile şi cabinetele Primăriei clujene. Toate acestea a ne demonstrează, fără nici un dubiu, cine este adevăratul cappo di tutti capi al acestui sistem abuziv şi corupt, care manevrează, în folosul propriu şi al unei clientele, urbanismul clujean. Este semnificativ, în acest sens, faptul că argumentul principal în baza căruia primarul Emil Boc a aprobat construirea a nouă blocuri turn pe str. Măceşului este acela că investitorul va construi o grădiniţă, pe care o va dona Primăriei. 

 

Scamatoria imobiliară a primarului Boc e eşuat din momentul în care analizarea documentaţiei a relevat faptul că pe aceeaşi 400 de metri pătraţi investitorul amenajează şi parcare şi loc de joacă şi spaţiu verde şi, evident, mult dorita grădiniţă. Probabil că toate aceste dotări vor fi amenajate pe vreun original complex supraetajat, dotat, binenţeles, cu etajul retras (utila invenţie bochistă în materie de urbanism)”, a declarat Ioan Petran.

 

El îi cheamă pe ”cetăţenii contribuabili ai Clujului” să i se alăture ”în Cruciada civică împotriva mârşăviilor din urmanismul practicat de Primăria clujeană condusă de Emil Boc”. 

 

Ioan Petran mai spus că ”PNL Cluj-Napoca, prin intermediul consilierilor săi locali, va fi în fruntea1 acestei cruciade contra abuzurilor şi ilegalităţilor din birourile şi culisele Primăriei portocalii şi-i va asista şi susţine pe cetăţenii nedreptăţiţi şi revoltaţi. Important este să nu permitem revenirea în practica municipalităţii noastre a obiceiurilor şi faptelor care ne-au făcut de ruşine în toată România şi nu numai”.

 

Protest AUTO pe strada Măceșului, unde se ridică 9 blocuri turn. Oamenii au umplut strada de mașini - FOTO

Comentarii Facebook