Miercuri 5 Octombrie

Central Park Residence refuză să le deschidă clujenilor poarta spre aleea din parcul Rozelor

 

Central Park Residence refuză în continuare să deschidă clujenilor poarta spre aleea din parcul Rozelor.

 

De câteva luni, legătura dintre cartierele Grigorescu și Plopilor pe lângă Canalul Morii și parcul Rozelor, pe drumul care trece prin fața complexului Central Park Residence este blocată. 

 

Deținătorul ansamblului imobiliar amintit a închis aleea cu o poartă mare metalică, întrucât o porțiune din ea se află pe proprietatea sa. Porțiune care de altfel este și asfaltată spre deosebire de cealaltă parte care continuă înspre barajul de pe Someșul Mic.

 

Deși primăria a fost sesizată de multă vreme despre această situație, foarte mulți clujeni fiind afectați de această măsură a proprietarilor din Central Park Residence, nu s-a întâmplat nimic. Reprezentanții municipalității au verificat doar starea de fapt și lucrurile au rămas la fel”, atrage atenția consilierul local Ioan Bâldea. 

 

El propune purtarea unui dialog cu proprietarii, astfel încât situația să fie deblocată pe cale amiabilă. ”Vă solicit, domnule primar Emil Boc, să dispuneți aparatului executiv inițierea și finalizarea cât mai rapidă a unei negocieri pentru a rezolva pe cale amiabilă această insignifiantă problemă pentru dumneavoastră, dar mare pentru cei care sunt nevoiți să facă zilnic un ocol de 10 minute pentru că s-a închis aleea. A trecut atâta timp de când a apărut această situație și chiar dacă există, se pare, încălcări ale prevederilor legale referitoare la autorizația de construcție a porții respective sau distanța față de care se poate construi în vecinătatea albiilor cursurilor de apă, autoritățile stau cu mâinile în sân. Sperăm că nu vor trece ani de zile la fel ca în cazul negocierilor privind reabilitarea dealului Cetățuia”, a mai spus Bâldea.

Comentarii Facebook