Ioan Petran, președintele PNL Cluj-Napoca: Birocrația este problema cea mai mare a administrației locale

 

Președintele PNL Cluj-Napoca, Ioan Petran, a comentat studiul privind dezvoltarea pe următorii ani a municipiului și consideră că birocrația este una dintre cele mai mari probleme. 

 

Eu cred că birocrația este cea mai mare frână în dezvoltarea municipiului. Nu trebuie uitate nici taxele și impozitele. Dacă luăm în considerare că vor să mărească și taxele pe parcurile industriale, acestea sunt principalele frâne în dezvoltarea municipiului. Aceste parcuri industriale sunt generatoare de locuri de muncă, vitale în dezvoltarea pe viitor a puterii economice a Clujului”, a apreciat Ioan Petran. 

 

Președintele PNL Cluj-Napoca nu a neglijat nici problema drumurilor, problemă aflată pe primul loc în topul nemuțumirilor clujenilor. ”Drumurile sunt o problemă, pentru că în zona periferică este dezastru. În partea de sus de pe Calea Turzii, în zona străzii Mihai Românul, spre Chinteni sau Colonia Sopor este foarte greu de circulat și de trăit”, a explicat Ioan Petran.

 

Precaritatea infrastructurii de transport (inclusiv la periferie) și aglomerația sunt principalele nemulțumiri ale patronilor și angajaților din Cluj, conform unui studiu realizat de UBB Cluj în rândul patronilor, top managerilor și a angajaților firmelor din Cluj-Napoca. 

 

Studiul stă la baza unei dezbateri publice privind strategia de dezvoltare a municipiului Cluj-Napoca pentru 2014-2020.

 

Drumurile precare și aglomerația, principala nemulțumire a angajaților și patronilor din Cluj. VEZI TOPUL

Comentarii Facebook