Interlopul Gore de la Cluj a intrat în politică și țintește sus: ”În Parlamentul României este o golănie fără pereche”


Marius David, cunoscut sub numele de Gore de la Cluj, a intrat în politică și vrea să ajungă în Parlamentul României.

Având în vedere că în Parlamentul României este o golănie fără pereche (...) Noi, SOS Cluj-Napoca, nu o să mai fim descoperiți la absolut niciun capitol. Așadar astăzi SOS Cluj-Napoca se întărește cu 300%... Noi SOS Cluj vom face față oricăror provocări, de oricare fel. Domnul Gore, Marius Florin David, este membru SOS, eu l-am invitat în partid, el este un naționalist și un patriot, o poate dovedi în fața oricui”, a spus Călin Mărincuș.

Călin Mărincuș, politician și luptător MMA, condamnat pentru că a bătut un bărbat care se ruga la un mall din Cluj

Fostul luptător MMA, Călin Mărincuș cunoscut pentru reacțiile lui extremiste, se teme că presa va critica atragerea lui Gore în partid. 

Știm că presa din Cluj-Napoca se va inflama și va face fel și fel de articole. Dacă ne veți defăima, vă vom da în judecată, pentru că dacă eram înainte de 2010... Dar, totuși, noi vă rugăm și vă invităm să ne chemați pe amândoi să avem o discuție filmată cu dvs - vă garantăm că veți avea o audiență maximă și rating, dar asta nu înseamnă că veți ieși bine dintr-o discuție cu noi”, a mai spus Mărincuș.

Gore de la Cluj a executat o pedeapsă lungă de închisoare, după ce l-a înjunghiat pe un brancardier de la UPU Cluj, într-un acces necontrolat. Acesta a ieșit de circa 2 ani din închisoare și se filmează periodic pe rețelele de socializare în timp ce spuhne rugăciuni, semn că s-a pocăit. 

Comentarii Facebook