Incepe prima actiune de dezinsectie a domeniului public


Primaria municipiului Cluj-Napoca, va efectua in perioada 4 - 20 aprilie, intre orele 22.00 - 5.00, prima actiune de dezinsectie a domeniului public. Actiunea va fi realizata de firma CORAL. In cazul conditiilor meteorologice nefavorabile durata prevazuta se va prelungi. 

"Substantele folosite vor fi: K`OTRHINE - insecticid pentru combaterea adultilor si BIOLARKIM 14- insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele mentionate se gasesc in Registrul National al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii si fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr. IV) de toxicitate.

Pentru eficienta, activitatea de dezinsectie trebuie tratata in mod unitar, atat pe domeniul public,  cat si privat la nivelul localitatii, motiv pentru care facem un apel cetatenilor, asociatiilor de locatari/proprietari, agentilor economici si institutiilor de pe raza municipiului sa efectueze dezinsectia pe proprietati, cladiri, subsolul blocurilor, odata cu actiunea de pe domeniul public a Primariei Cluj-Napoca
", precizeaza reprezentantii administratiei locale.

Dezinsectia este realizata de firma CORAL IMPEX, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsectie si dezinfectie incheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Tot incepand de luni, 4 aprilie si pana la sfarsitul lunii aprilie, Primaria Cluj-Napoca a organizat actiunea de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la institutiile de invatamant scolare si prescolare din oras. Se vor folosi substante pentru combaterea insectelor, raticidelor si pentru prevenirea transmiterii unor boli de catre insecte si acarieni. Produsele utilizate se gasesc in Registrul National al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar-umana de catre Ministerul Sanatatii.

Comentarii Facebook