Vineri 27 Ianuarie

Începe asfaltarea pe strada I.C. Brătianu, din inima Clujului. Ce restricții vor fi pentru șoferi?

 

Primăria Cluj-Napoca a demarat, marți, 14 octombrie, lucrările de modernizare a străzii I.C. Brătianu, din cadrul proiectului Clujul - Oraşul Comoară.

 

În perioada lucrărilor, se va închide circulaţia autovehiculelor şi se vor desfiinţa parcările aferente zonei. 

 

Concomitent cu lucrările de modernizare, se vor efectua şi cele de înlocuire a reţelei de gaze naturale şi de realizare a canalizaţiei subterante pentru relocarea cablurilor aeriene în subteran.

 

Lucrările se vor termina la finalul lunii noiembrie, în funcţie şi de condiţiile meteo.

 

În prima etapă se va închide tronsonul cuprins între străzile Baba Novac şi Hermann Oberth şi se va restricţiona accesul dinspre Piaţa Ştefan cel Mare, iar în etapa a doua, se va închide restul străzii, până la strada Universităţii. Toate restricţiile de circulaţie vor fi semnalizate prin indicatoare rutiere.

 

Firma SC Viarom Construct SA a fost desemnată câştigătoarea licitaţiei pentru ”Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară, modernizare căi de acces spre centrul istoric” (oferta financiară a fost de 16.953.107,12 lei). 

 

I.C. Brătianu este prima stradă din acest proiect care va fi modernizată, urmând să se reabiliteze şi alte trei artere importante din centrul oraşului: Memorandumului, Calea Moţilor şi Avram Iancu. 

Comentarii Facebook