Când va funcționa la Cluj sistemul de ticketing? ANUNȚ important după multe amânări - FOTO

 

Sistemul de ticketing din Cluj-Napoca ar fi trebuit să fi fost dat în folosință în mai 2012, dar proiectul s-a amânat pe vara anului 2014.

 

În total, în Cluj-Napoca trebuie amenajate 87 de stații automate de eliberare a legitimațiilor de călătorii, instalate 136 de validatoare a legitimațiilor și a 327 de validatoare duale în autobuze.

 

Licitația a fost câștigată de SC Ram și SC CS Vision SRL.

 

Acum, managerul de proiect, directorul tehnic din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, Virgil Poruțiu, susține că termenul limită este luna iunie 2015, dar că proiectul va fi gata până la finele anului. ”Stațiile sunt realizate, iar automatele de bilete mai trebuie amplasate. Multe sunt deja montate în stații. Până la finele anului proiectul va fi funcțional”, a spus Poruțiu.

 

Clujenii sunt atenți deja la promisiunile Primăriei Cluj-Napoca. ”Dupa mai multi ani de amanari, in primavara Neag a declarat ca la 1 octombrie ne vom putea cumpara bilete de la automate. Suntem deja la jumatatea lunii si nu s-a intamplat asta. Unele automate nici nu au fost inca instalate, altele au fost deja sparte sau umplute cu graffiti.

 

Intre timp, clujenii iau in continuare amenzi seara cand ghiseele sunt inchise, iar studentii straini se distreaza pe seama compostoarelor primitive, care au disparut de zeci de ani din tarile occidentale”, ne-a scris un cititor.

Comentarii Facebook