Încep lucrările la alte șase drumuri județene: Lucrăm concomitent pe nu mai puțin de 20 de drumuri


Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță că se vor începe lucrările de reabilitare pentru alte șase drumuri din județ.

Astfel, președintele CJ Cluj, Alin Tişe, a semnat vineri, 5 august 2016, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere pentru drumurile:

1. DJ 161 Gădălin - Bonțida
2. DJ 107L Turda - Săndulești - Petreștii de Jos - Crăiești - Ciurila – Lita
3. DJ 172A Limita Jud. BN - Habadoc – Țaga
4. DJ 161G Sucutard - Petea - Pălatca - Vaida Cămărașu - DN16
5. DJ 161J Intersecție DJ109C – Roșieni - Geaca - DN16
6. DJ 107N Gura Râșca – Muntele Rece

Mă bucur că am ajuns la acest moment în care lucrăm concomitent pe nu mai puțin de 20 de drumuri județene care acoperă întreg teritoriul judeţului. În mod cert nu ne vom opri aici, în perioada imediat următoare voi dispune începerea lucrărilor de întreţinere pe alte noi drumuri astfel încât în cel mai scurt timp posibil să se poată circula în condiţii optime pe cea mai mare parte a drumurilor judeţene”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe.

Lucrările de întreţinere vor consta în realizarea de plombări, reprofilări ale părţii carosabile cu adaos de material, decolmatarea camerelor de cădere, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, eliminarea gropilor prin acoperire cu piatră spartă, turnarea de covoare asfaltice, etc.

Comentarii Facebook