Încep lucrările de lărgire pe Calea Moților - Calea Mănăștur. Milionarul Sile Pușcaș cere milioane pe terenul donat


Primarul Emil Boc a declarat că vor începe lucrările de lărgire a drumului pe Calea Moților - Calea Mănăștur, dar și de refacere a străzilor Uzinei Electrice - Oțetului și Mărginașă.

Am finalizat licitația pentru modernizarea Căii Moților - Calea Mănăștur - strada Uzinei Electrice - Oțetului și Mărginașă, adică acea lărgire la Fabrica de Bere și conexiunea cu Polivalenta. Luni voi semna contractul pentru această lucrare, iar durata de execuție este de 18 luni (trei luni proiectarea și 15 luni execuția).

Ne va permite să rezolvăm ambuteiajul de la Fabrica de Bere, la Platinia, dar va crea și o arteră de legătură cu Podul Garibaldi, cu partea cealaltă a orașului, și vom putea trece în planul de implementare a unor linii de transport în comun, inclusiv pe această axă importantă a orașului, dinspre Mănăștur spre Centru. 

Eliminăm sugrumarea care există la USAMV, la fosta Fabrică de Bere”, a precizat primarul Emil Boc, la radio Napoca FM.

Emil Boc e în război pe față cu Sile Pușcaș

Dacă-l vedeți prin Cluj spuneți-i să se gândească și la interesul general, nu numai la cel privat. O să-l caut să îl chem și la o cafea să discutăm. Nu l-am căutat, pentru că am crezut că e o chestiune de respect față de oraș. Dacă tu ți-ai dezvoltat o afacere pe spatele orașului și să devii milionar, ajuți să nu aibă oamenii probleme în trafic. Cred că așa ar trebui să se pună problema”, spunea primarul Emil Boc, în luna iunie.

Pușcaș cere 2 milioane de euro pe terenul donat la Platinia. 

Scrisoarea INCENDIARĂ a milionarului Sile Pușcaș către Emil Boc: Incitați la ură socială, luați BIRURI și dezinformați - EXCLUSIV

Emil Boc a spus că Sile Pușcaș i-a dat în judecată și cere 2 milioane de euro

La Platinia cere 2 milioane de euro, deși noi i-am aprobat să construiască Platinia, numai dacă donează terenul pentru a se face lărgirea drumului. El și-a făcut Platinia, și-a pus bănuții în buzunar, și nu mai recunoaște că a donat la Primărie terenul. Plătiți și acum din nou, cere el. 

În loc să spună că lărgirea va ajuta acel complex. Va pune în valoare proiectul lui. Se va crea o piațetă și, în loc să mulțumească pentru că se va crea un spor de atractivitate, el spune că mai vrea 2 milioane de euro din banii clujenilor. 

Să ne înțelegem! Dacă el nu dona la Primărie, noi nu îi aprobam să facă proiectul acolo. I-am spus că nu se poate facem decât dacă lărgim acolo. Ca să lărgim, avem nevoie de acest teren. Fie aștepți până se lărgește și nu faci Platinia până în 2023 când se termină lucrarea sau, dacă nu, donezi terenul și faci mai repede. 

A spus că ”Da! Semnez cu toate mâinile”. A fost la notar și a semnat. Acum când a văzut că se face lărgirea, a revenit și cerut 2 milioane de euro în justiție. 

Păi când ai fost serios omule, atunci când ai făcut investiția și ai luat niște bani, sau acum când vrei să mai iei niște bani de pe oraș, care îți pune în valoare investiția”, a mai spus Emil Boc.

Acesta a spus că Sile Pușcaș hărțuiește Primăria Cluj-Napoca și în cazul parcului din Zorilor. 

Comentarii Facebook