Milionarul Sile Pușcaș cere cu TUPEU două milioane de euro pentru terenul donat la construirea Platinia. Boc a luat foc


Milionarul Sile Pușcaș, constructorul Platinia, cere acum 2 milioane de euro pentru terenul donat pe Calea Mănăștur municipalității. Boc spune că terenul a fost donat pentru ca dezvoltatorul să poată ridica Platinia, pentru că altfel nu primea autorizație. 

Pușcaș a donat Primăriei 2.108 mp de teren pe Calea Mănăștur, iar acum cere 1000 de euro pe metru pătrat, supărat pentru că Boc i-a luat terenul de pe strada Observatorului pentru a face un parc. 

Nu îi înțeleg pe unii (milionarul Sile Pușcaș) care se încăpățânează să se pună de-a curmezișul unui oraș, cum este proiectul din Zorilor (de amenajare a unui parc pe strada Observatorului). Dacă cineva poate să îmi spună că în cartierul Zorilor există un parc și mai este o altă locație, unde putem amenaja un parc decent, față de cea de pe Observatorului, atunci facem altundeva parc. Acolo comuniștii au construit blocurile, nu am făcut noi nimic. Să vii să te pui de-a curmezișul și să spui că vrei profit cu orice preț, lasă-l încolo de oraș, nu mi se pare normal. 

La Platinia construiești pe baza unei semnături pe care au dat-o, că donezi la Primărie o suprafață de teren pentru drum și să se lărgească Calea Mănăștur, ca tu să îți poți realiza obiectivul Platinia, iar acum să vii și să ceri două milioane de euro, pentru că te-ai răzgândit, mi se pare nefiresc”, a declarat Emil Boc. 

Întrebat dacă a băut o cafea cu Sile Pușcaș și s-a înțeles asupra problemelor Boc a spus: ”Cum poți să te înțelegi cînd ai așa un comportament. Eu discut numai pe baze instituționale. Eu l-am apreciat atunci când s-a implicat în sprijinirea echipei de tenis a României. Am făcut recomandarea să stea acolo, pentru că e o locație apropiată de Sala Polivalentă. 

Repet! Dacă nu dona terenul Primăriei Cluj-Napoca nu putea să construiască Platinia. După ce te-ai văzut cu banii în buzunar, acum să spui că vrei și 2 milioane de euro pe terenul donat”.

Primarul a declarat că are 20 - 30 de procese cu Sile Pușcaș.  

Scrisoarea INCENDIARĂ a milionarului Sile Pușcaș către Emil Boc: Incitați la ură socială, luați BIRURI și dezinformați - EXCLUSIV

Comentarii Facebook