Drumuri din Cluj afectate de polei. A fost prima intervenție de iarnă - FOTO


Drumurile județene sunt afectate de polei, așa că șoferii trebuie să fie pregătiți pentru traficul de iarnă. 

În urma temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, câteva drumuri judeţene situate în zonele Turda și Gilău, respectiv în zona de munte a județului, au fost afectate de fenomenul de polei.

În acest context, în cursul ultimelor zile, s-a acţionat pe mai multe drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate în aceste zone. Intervenția a fost realizată cu ajutorul utilajelor specifice și a fost necesară folosirea unei cantități totale de peste 140 de tone de material antiderapant. 

În zona Turda, pe raza căreia se află drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 286 kilometri, acțiunile de combaterea a poleiului au fost executate de prestatorul de servicii Bema Prodserv SRL.

De asemenea, în zona Gilău, pe raza căreia se află drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 248 kilometri, activitatea a fost asigurată de prestatorul de servicii Maxi Prest SRL.

În ceea ce privește activitatea pe celelalte zone ale județului, aceasta este asigurată de Maxi Prest SRL în zona Huedin (drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 201 kilometri), Opentrans SRL în zona Gherla (drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 326 kilometri) și Diferit SRL în zona Dej (drumuri sau sectoare de drumuri în lungime totală de peste 169 kilometri).

Comentarii Facebook