Incep inscrierile la noua gradinita de pe strada Nasaud nr. 2


Primaria municipiului Cluj-Napoca si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj au lansat inscrierile pentru noua gradinita, de pe strada Nasaud nr. 2.

"Inscrierile se pot face pentru toate nivelurile de varste, intrucat gradinita va fi una completa din acest punct de vedere. Practic, toti cei care considera ca amplasamentul de pe str. Nasaud ii avantajeaza, fie ca au locul de munca in zona, fie ca locuiesc acolo, se pot adresa conducerii gradinitei pentru a solicita inscrierea. Incepand din data de 28 iulie si pana la 31 august 2011 la sediul Gradinitei Dumbravioara de pe str. Aleea Detunata nr 2, zilnic intre orele 9.00 - 13.00. Actele necesare inscrierii sunt cerea tip, copii dupa certificatul de nastere al copilului si dupa actele de identitate a parintilor si adeverintele de serviciu ale parintilor", a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca, Oana Buzatu.

Gradinita a fost amenajata prin recompartimentarea unui spatiu de 400 de metri patrati, pe noua nivele. Investitia se ridica la 620.165 de lei.

In total, in noul spatiu vor putea fi gazduiti 120 de copii, iar administrarea va fi facuta de catre gradinita Dumbravioara, care mai are o unitate pe strada Detunata nr. 2.

 

Vezi si...

74 de scoli, gradinite si crese, izolate termic din banii Primariei Cluj-Napoca VIDEO si FOTO 


Foto: Arhiva

Comentarii Facebook