74 de scoli, gradinite si crese, izolate termic din banii Primariei Cluj-Napoca VIDEO si FOTO


Primaria Cluj-Napoca investeste 8 milioane de lei pentru izolarea termica a 74 de soli, gradinite si crese. Investitia va fi finalizata pana in 30 august, a anuntat primarul Sorin Apostu.

Edilul a vizitat, miercuri, 20 iulie, o gradinita din cartierul Gheorgheni pentru a vedea cum se lucreaza. "Am inspectat si materialele de constructie folosite pentru a nu fi unele de proasta calitate. Trebuie sa fim atenti ca densitatea polistirenului pentru a nu mai mica si sa fie frig in clase", a spus primarul Sorin Apostu.

"Valoarea totala a lucrarilor la cele 74 de unitati de invatamant este de aproximativ 8.000.000 lei, fata de peste 9,5 de milioane de lei cat a fost valoarea estimata initial. Pana in acest moment, s-au finalizat lucrari in valoare de 1,2 milioane de lei, la 13 unitati", a adaugat Sorin Apostu.

Au fost finalizate deja lucrarile la urmatoarele unitati de invatamant: Gradinitele "Degetica", "Universul Copiilor", "Bambi", "Floare de Iris", "Trenuletul Veseliei", "Dumbrava Minunata", "Mica Sirena", "Lizuca", Colegiul Economic "Iulian Pop", Liceul Teologic Reformat, Colegiul Tehnic Ana Aslan, Grup scolar Tehnofrig, Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu".

Lucrarile efectuate au constat in reparatii instalatii sanitare, de incalzire, electrice, reparatii constructii, igienizari, fatade, tamplarii, pardoseli, reparatii placaje de gresie si faianta.

Lucrarile sunt finalizate in acest moment in proportie de 70-80%, in ceea ce priveste primele doua etape ale licitatiilor, si de 30-50%, pentru ultima etapa a licitatiilor.

Pe langa aceste lucrari de reparatii, Primaria Cluj-Napoca realizeaza in aceasta vara si lucrari de asfaltare a trei curti la urmatoarele unitati scolare: Liceul de Informatica "Tiberiu Popovici", scoala "Nicolae Iorga" si Gradinita "Bambi".

Comentarii Facebook