Marti 16 August

În Chinteni se poate? Primărița Lucia Suciu l-a urmărit până în pânzele albe pe șoferul care a distrus marcajul public


Șoferul care a distrus marcajele nou realizate în Chinteni, la începutul lunii iulie, a fost urmărit până în pânzele albe de primărița Lucia Suciu. 

Aceasta anunța în 8 iulie că îl pune la plată pe șoferul nesimțit, care a călcat intenționat peste marcajele rutiere proaspăt realizate. 

Conducătorul auto care a trecut, în repetate rânduri, peste marcajul rutier proaspăt trasat, în ciuda atenționărilor celor care lucrau, este așteptat vineri, 9 iulie 2021, ora 09:00, la sediul Primăriei Chinteni, pentru a achita contravaloarea refacerii marcajelor.  

Menționăm că identificarea persoanei responsabile se va realiza oricum, cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în zonă. Ne încredem însă,  în capacitatea acesteia de a-și recunoaște și asuma propria vină”, a transmis primărița.

Șoferul nu s-a prezentat la Primăria Chinteni. Lucia Suciu a fost spus că acesta a fost identificat și urmează să fie făcută plângere la Poliție și chiar mai departe pentru a fi recuperată paguba. ”Era să dea peste oamenii care munceau. A trecut de câteva ori peste liniile trasate. Ei bine, nu se mai poate așa”, a spus primarul comunei Chinteni.

Primărița nu s-a lăsat și șoferul s-a prezentat la Primărie și a plătit lucrarea de marcare a drumului, scăpând de amendă. Aceta a plătit câteva sute de lei, cât a costat contractarea unei firme care să traseze de două ori marcajele.


Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook