Emanuel Ungureanu: De ce nu vine DNA să-l ia pe Cîțu, care s-a folosit de angajații guvernului, ca și Dragnea

 

Deputatul USR PLUS de Buzău, Emanuel Ungureanu, se întreabă ”de ce nu vine DNA” după premierul Florin Cîţu, la fel cum a venit și după Liviu Dragnea.

De ce nu vine DNA să-l ia...pe Cîţu? Am aşteptat 3 zile să văd dacă justiţia funcţionează în mod egal pentru toţi românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu. Domnul premier Cîţu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL şi România, a folosit o funcţionară  a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi contracandidatul lui Cîţu la şefia PNL.

Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit două angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Faptul că prim-ministrul Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav?

 Acum câteva luni, Cîţu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin :«Noi nu luăm prizonieri». Cîţu, în lupta lui sălbatică cu Orban ţine ostatice reformele promise pentru români. Lui Cîţu i s-a umflat capul de la putere. Problema este că Iohannis este complice la toate abuzurile de putere ale lui Câţu.

Eu l-am votat pe Iohannis, nu ştiam pe vremea aceea că va susţine un stalinist îmbrăcat în ţoale capitaliste. Abia aştept următoarea moţiune de cenzură...”, a scris Emanuel Ungureanu, miercuri pe Facebook. 

Un document cu antetul Guvernului, redactat de angajați publici, trasau liniile de comunicare din PNL - tabra Cîțu, aflat în competiție cu Ludovic Orban pentru funcția de președinte al PNL. 

În acest document, echipa lui Florin Cîțu stabilește ”linii de comunicare” pentru liderii PNL. Potrivit documentului consultat de Digi24.ro, liderilor PNL care îl susțin pe Cîțu li se cere să iasă mai mult la tv, ”inclusiv miniștrii care îl susțin pe premier”. De asemenea, echipa lui Cîțu cere informații despre tabăra Orban ”pentru a le da în presă” și vorbește despre ”diferența de clasă între „team orban si echipa câstigatoare”, scrie Digi 24.

Citiți AICI documentul Guvernului

Comentarii Facebook