Luni 30 Ianuarie

Huedin: Lucrări de alimentare cu apă și canalizare în oraș și în satele din jur


Orașul Huedin și mai multe sate din jur vor fi racordate la rețeaua de apă și canalizare, în baza unei amplu proiect de finanțare.

Investiția vizează extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apǎ şi canalizare din orașul Huedin și comunele Sâncraiu - localitățile Brăișor și Aluniș, Izvoru Crișului - localitățile Șăula și Izvoru Crișului, Poieni - localitatea Morlaca precum și din comuna sălăjeană Almașu - localitățile Fildu de Jos și Almașu are o valoare de 26.953.123 de lei, fără TVA.

În orașul Huedin, lucrările vor viza reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă pe o lungime totală de circa 13.600 de metri, acoperind 26 de străzi. În total vor fi realizate 435 de branșamente la consumatori. În ceea ce privește extinderea rețelei de canalizare, ea se va realiza pe 18 străzi și va măsura o lungime totală de 8.867 de metri și 320 de racorduri la imobile.

De asemenea, în cele șapte sate situate în jurul orașului Huedin vor fi extinse și reabilitate rețele de apă pe o lungime de aproape 23 de km și 250 de branșamente. În plus, vor mai fi edificate trei rezervoare de apă, o stație de pompare, cămine de vane, etc. 

Comentarii Facebook