Horia Șulea nu PREA mai vrea să candideze la Primăria Florești

 

Horia Șulea a declarat că nu este decis să mai candideze la funcția de primar al comunei Florești, pentru încă un mandat. 

 

Șulea a declarat că acum este puțin dezamăgit și că nu este sigur că va mai candida pentru un nou mandat. ”Acum sunt dezamăgit de modul în care se face politică și cum sunt susținute primăriile de la București. Nu cred că voi mai candida, dar aștept să se întâmple ceva pentru a mă convinge”, a declarat Horia Șulea, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Primarul contrazice, astfel, o declarație făcută la o emisiune precedentă, când a afirmat că va candida pentru un nou mandat.

 

Horia Șulea a făcut acum referire la faptul că Guvernul nu finanțează centura atât de necesară Floreștiului, dar nici nu permite municipalității să ia un credit. ”Am vrut să luăm credit pentru acest drum, dar nu putem, pentru că Ministerul de Finanțe nu poate garanta creditul. Așa este legea. Orice credit luat de o primărie trebuie garantat din fondul de garantare al Ministerului Finanțelor, altfel nicio bancă nu acordă creditul. Acest fond de garantare a fost mutat de Guvern la asigurarea TVA pentru proiectele europene. În aceste condiții, noi nu avem 4 milioane de euro pentru a face centura”, a spus Horia Șulea.

Comentarii Facebook