Horia Șulea candidează la un nou mandat de primar al Floreștiului. Ce întrebare dificilă a primit! - VIDEO

 

Horia Șulea a anunțat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE că va candida la un nou mandat de primar al Floreștiului.

 

Moderatorul emisiunii, Delia Cărbune, l-a întrebat dacă sunt adevărate informațiile care circulă prin mediile politice și care spun că este interesat de un nou mandat în fruntea Primăriei Florești, iar Horia Șulea a recunoscut și și-a expus motivele. 

 

Mai candidez. Doresc să mai candidez pentru a-mi termina proiectele. Azi, cel mai important proiect este centura de ocolire pe partea de sud și mai ales datorită faptului că are mult mai multe implicații decât acel drum de legătură între Florești și Cluj-Napoca. Azi nu există un drum de legătură între Valea Gârbăului și vatra satului, altul decât nodul N și DN1. Nu are rost să mă gândesc ce am moștenit, nu are rost. Am pierdut un an și jumătate pentru a plăti datoriile”, a explicat Horia Șulea (Vezi declarația AICI, la minutul 57.00). 

 

Primarul Floreștiului a fost întrebat dacă crede că îl mai votează oamenii, dacă a făcut destule pentru ei, Șulea a spus că: ”Clar nu am făcut destul, pentru că niciodată nu poți să satisfaci dorințele tuturor. Am făcut mult din programul meu electoral din 2012. Aș fi fost extraordinar de încântat dacă anul acesta nu ar fi trebuit să trec toate investițiile în derulare pe investiții multianuale, pentru că nu mi-am putut asuma riscul să rămân fără finanțare, pentru că atunci nu mai candidam.

 

Una peste alta, în linii mari, cred că am făcut mult din ceea ce am promis. Încep lucrările la liceu. O instituție școlară cu 42 de săli de clasă, laboratoare, sală de conferințe și terenuri. Începe construcția la grădinița de pe strada Ioan Rus și continuăm cu asfaltările. Sper ca în acest an să stăm bine cu încasările, pentru a face asfaltarea celor 19 străzi. 

 

Pentru liceu am prins 7 milioane de lei, din care vom termina construcția la cheie, iar sper ca restul până la 8 milioane să îl dea Ministerul Educației, pentru dotări și mobilier”, a explicat Șulea.

Comentarii Facebook