Horea Uioreanu propune acordarea premiului "Foarfeca de diamant" pentru Emil Boc, pentru numeroasele inaugurari la care participa

Deputatul Horea Uioreanu si-a motivat propunerea prin ritmul si numarul festivitatilor de inaugurare la care participa premierul Emil Boc.

 

"Pentru ritmul si numarul festivitatilor la care a participat si pentru aportul la dezvoltarea economiei, respectiv a sectoarelor de producere a foarfecelor si a panglicilor, dar si pentru usurinta cu care taie orice, inclusiv veniturile bugetarilor, premierul merita o recompensa. Propun ca lui Emil Boc sa-i fie acordat premiul "Foarfeca de diamant" in grad de specialist. Si poate nu ar fi rau ca ministerul de resort sa ia in calcul recunoasterea taiatului de panglici ca disciplina sportiva. Numarul inaugurarilor la care a participat si cel al panglicilor taiate de acesta l-ar face invidios pana si pe Nicolae Ceausescu", se arata intr-un comunicat de presa al deputatului liberal.

 

Horea Uioreanu crede ca premierul "nu precupeteste timp si bani publici si se deplaseaza in toate colturile tarii pentru a inaugura ceva si a verifica ascutisul foarfecelor din zona".

 

"Ca e vorba despre doi kilometri de drum comunal sau de trei kilometri de centura, premierul isi face aparitia inconjurat de oamenii sai de incredere, taie panglica, dupa care incepe sa vorbeasca de miliardele alocate investitiilor si de raii de liberali care nu au taiat atatea panglici cate a taiat domnia sa", mai spune parlamentarul.

 

Premierul Emil Boc urmeaza sa inaugureze, sambata, centura de nord a municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook