Horea Uioreanu, candidat la CJ Cluj: "Am sa fac dezvaluiri bomba dupa alegeri. Il avertizez pe domnul Alin Tise ca va fi cap de afis" VIDEO

 

Candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a declarat vineri, 8 iunie, ca dupa alegerile de duminica va face dezvaluiri bomba. 

Uioreanu este revoltat, pentru ca, sustine el Alin Tise i-ar fi controlat pana si in datele referitoare la starea scoalara a copilului sau in varsta de 16 ani.

"Vreau sa va spun un lucru care mi s-a intamplat zilele acestea. De o luna si ceva mi-au controlat firmele, mi-au controlat actele pe la cartea funciara. Te miri ce au incercat sa gaseasca ceva cu care sa ma compromita. Sunt oamenii lui Alin Tise, nu va faceti probleme, ca ii cunosc.

Ceea ce m-a deranjat si m-a facut astazi (n.r 8 iunie) sa fac o declaratie, este ca saptamana aceasta a umblat inclusiv la actele copilului meu, la cataloage, la orice adeverinta medicala pe care a avut-o pentru a-si motiva niste absente. Am fost informat de conducerea scolii, ca profesor, membru al Partidului Democrat a cerut documente viz-a-vi de copilul meu de 16 ani. Acest om reprezinta numele lui Alin Tise.

Si vreau sa fac public ca dupa alegeri am sa dezvalui cine este implicat in expropierile de la centura, am sa dezvalui cate contracte au fost facute la Consiliul Judetean cu firma care participa la aceste contracte, am sa fac dezvaluiri bomba. L-ati auzit si pe domnul Ponta ieri. Va fi o dezvaluire de se va zgudui Clujul. Il avertizez pe domnul Alin Tise ca va fi cap de afis", a incheiat Uioreanu.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook