Nicoara sustine ca afisele de campanie postate pe panourile din oras "au fost devalizate"


Candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca sustine ca afisele de campanie de imagine cu Emil Boc si Apostu care au fost postate pe panouri au disparut peste noapte.

"Tot in cadrul acestei campanii de dezinformare, exista imaginea lui Emil Boc pe care tot Clujul trebuie sa o stie, imagine pe care noi am postat-o pe panouri si o vom posta si astazi. Dupa cateva ore de la postare, iata panourile care au fost devalizate de Politia Primariei, de macarale pe care nu le cunoastem. Pe parcursul zilei de astazi vom pune oameni sa pazeasca aceste panouri, le vom rebrandui si vom anunta politia in situatia in care cineva vine sa dea jos aceste panouri. Nu am folosit sigla PD-ului. Este o campanie de imagine. Este imaginea pe care Emil Boc cu mandrie a postat-o pe site-uri atunci cand facea campanie electorala. Raspundea pentru acel om, (n.r Sorin Apostu). N-am folosit sloganul - Boc si Apostu impreuna si garantez pentru el si asa mai departe. Aceasta (foto) este imaginea de care Emil Boc se fereste. Noi astazi o vom repune si o vom pazi cu oamnei de-ai nostri, cu telefoane cu numere de urgenta 112.


Cam asta stie sa faca Emil Boc, primarul Clujului si fostul premier al Romaniei", a incheiat Nicoara.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Primarul Radu Moisin a declarat pentru Stiri de Cluj ca "nu este reala treaba cu panourile. Politia nu s-a atins de niciun panou. Este o minciuna sfruntata, spusa de un om obosit. Politia Locala nu s-a atins de niciun panou nici in prezent si nici in trecut si fiecare isi asuma raspunderea pentru ceea ce face si ceea ce afirma. Trebuie intrebati proprietarii panourilor, pentru ca ei stiu cine pune si cine da jos panourile electorale.".

 

Anca Baciu

 

 

 

 

Comentarii Facebook