Horea Uioreanu, audiat la DNA Cluj, în dosarul ”bătăușilor” de la Referendum. VEZI ce a declarat la ieșire

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, este audiat la DNA Cluj în cazul ”bătăușilor” de la referendum.

 

Uioreanu a declarat la intrare în sediul DNA Cluj că a fost chemat ca martor, dar că nu știe nimic despre bătăușii conduși de Dumitru Samson, fiul vitreg al ministrului aparării, care au venit la Cluj în 29 iulie pentru a-i scote pe oameni la vot şi ca să intervină, la nevoie, în localităţile unde se solicită sprijin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

UPDATE (16.50)

 

Am fost în calitate de martor, într-un dosar legat de referendum. M-au întrebat ce am făcut în ziua votului și le-am povestit în ce locații am fost. Am fost mai mult pe teren în afara Clujului și la sediu am fost doar în jurul orei 19.00. Informații am mai puține. Nu s-a făcut nici o interceptare telefonică, ci numai referire chiar la ziua votului și la persoanele care erau în sediul PNL. 

 

Dumitru Samson era unul dintre ei. Eu m-am întâlnit cu el la o teleconferință pe care am avut-o cu cei de la București. Nu știu ce a făcut la sediul PNL, pentru că toată ziua, până spre seară, eu am fost plecat pe teren.

 

În teleconferință s-a discutat despre ziua referendumului. 

 

Despre Bogdan Măgurean nu am auzit în viața mea și nu știu. Cred că ceea ce s-a scris în presă că în sediul PNL Cluj-Napoca s-ar fi desfășurat întâlniri cu grupuri de interlopi, am spus că nu avea cum pentru că acolo este chiar biroul meu și fără acordul meu nu putea intra nimeni și nu am văzut pe nimeni”, a spus Horea Uioreanu. 

 

Întrebat de ziariști dacă știe că Samson Dumitru i-ar fi dat ordine lui Marius Nicoară, Uioreanu a spus că ”probabil în alt sediul. Nu în sediul în care am eu biroul. Probabil că este vorba despre un alt sediu de la județ. E o confuzie de sedii”, a spus Uioreanu.

 

PNL Cluj a vrut să-i ciomăgească pe cei care nu au mers la referendum cu ajutorul unor bande de bătăuşi

 

 

Comentarii Facebook