Haos la PC Cluj! Timoce sustine ca si-a dat demisia, iar presedintele organizatiei ca l-a demis!


Presedintele filialei municipale a Partidului Conservator (PC) Cluj, Viorel Timoce, a declarat ca nu a fost demis din functie, ci si-a dat demisia. 

"In urma sedintei din data de 21.02.2001 a Biroului Executiv Local Cluj-Napoca al Partidului Conservator, membrii biroului au hotarat sa isi dea demisia din toate functiile detinute in partid, inclusiv sa renunte la calitatea de membrii a PC", arata intr-un comunicat trimis de Viorel Timoce.

Fostul presedinte al PC Cluj Napoca a spus ca a luat aceasta decizie deoarece exista o "lipsa de comunicare intre BEL Cluj-Napoca (Biroul Executiv Local) si BEJ Cluj (Biroul Executiv Judetean), nerespectarea dispozitiilor statutare de catre conducerea BEJ, luarea unor masuri dictatoriale, lipsa de implicare la nivel central in solutionarea problemelor ivite in plan local, luarea de masuri nestatutare, nedemocratice de catre dl. presedinte judetean Adrian Zaharia si emiterea unor comunicate in presa de dl. presedinte judetean Adrian Zaharia contra politicii PC, ACD (Alianta de Centru Dreapta), USL (Uniunea Social Liberala)", se arata in documentul citat.

Demiterea Presedintelui organizatiei municipale a Partidului Conservator Cluj (PC) a fost anuntat in 17 februarie, in urma Biroului Executiv Judetean PC Cluj, chiar de catre presedintele filialei, Adrian Zaharia.

Comentarii Facebook