Gurzău către Ponta: Taxele mai mari la producătorii de resurse naturale vor crește tarifele la populație

 

Deputatul PDL Cluj, Adrian Gurzău, consideră că recenta măsură anunţată de Guvernul Ponta, privind taxarea suplimentară a companiilor care exploatează resursele naturale, va conduce la majorarea facturilor.

 

Iată că, marile promisiuni ale Guvernului Ponta privind asigurarea unui standard de viaţă European pentru toti românii, prin intoxicări electorale de creştere a pensiilor şi a salariilor, se dovedeşte a fi o mare ipocrizie politică. În concret, nu asistăm decât la dublarea preţurilor, a facturilor la utilităţi şi încercarea mizeră de inducere în eroare a populaţiei prin iniţierea unor măsuri populiste şi demagogice. Mai mult, chiar dacă inclusiv partenerii internaţionali si europeni ne-au solicitat în repetate rânduri reducerea numărului de taxe şi impozite, reducerea numărului de angajaţi din sistemul public, reprezentanţii USL tratează cu ignoranţă aceste mesaje. 

 

Le solicit colegilor din Parlamentul României, inclusiv membrilor Guvernului Ponta să renunţe la acest tip de măsuri populiste iniţiate strict cu scop electoral şi să ţină cont de faptul că România este stat cu drepturi depline în Comunitatea Europeană, iar tratarea cu indiferenţă a tot ceea ce presupune respectarea directivelor şi deciziilor europene echivalează cu restrângerea unor drepturi sau chiar cu sancţiuni financiare”, a declarat deputatul PDLCluj, Adrian Gurzău.

Comentarii Facebook