Boc l-a primit pe ambasadorul Lituaniei

 

Excelența Sa, Dl. Vladimir Jarmolenko, Ambasadorul Republicii Lituania în România, a fost primit la Cluj-Napoca de primarul Emil Boc. 

Cei doi au discutat despre oportunitățile de consolidare a cooperării dintre România și diferite regiuni din Lituania, prioritățile orașului și ale regiunii. 

 

Lituania va prelua președintia Consiliului Uniunii Europene, de la Irlanda, pentru perioada iulie-decembrie 2013, ”context in care am dezbătut posibilitățile de realizare de proiecte comune pe durata acestui mandat, pe teme precum absorbția fondurilor U.E”, a declarat Emil Boc.

 

Ambasada Lituaniei a susținut candidatura Clujului la titlul de Capitală Europeană de Tineret în 2015, ”alături de E.S. Dl. Dan Balanescu, Ambasadorul Romaniei in Republica Lituania (acreditat si in Letonia) care a propus incheierea unui parteneriat de promovare in Lituania si Letonia a imaginii Clujului, parteneriat care s-ar putea concretiza in organizarea de evenimente culturale sustinute in Vilnius si Riga sau organizarea de intâlniri la nivel administrativ si economic”, a mai subliniat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook