Garda Poporului protestează față de intenția USL de a coopta la guvernare UDMR

 

 

Garda Poporului Cluj protestează față de intenția USL de a face o coaliție de guvernare unde să intre și UDMR.

 

Garda ”atrage atentia USL, ca in cazul in care va coopta la guvernare UDMR, incalca grav vointa electoratului care a i-a trimis in Parlament, electorat, care a facut eforturi considerabile pentru ai creea USL o majoritate covarsitoare.

 

În atare condiții, la nici 24 ore de la exprimarea votului nostru, Garda Poporului și societatea civila, vazand demersurile premierului Victor Ponta, total anti-populare, se considera inselati de conducatorii USL, si isi rezerva de a declansa ample actiuni de strada, pana cand vointa populara, unanim exprimata prin vot, nu va fi respectata.

 

In cazul in care, noul premier desemnat nu va tine cont de parerea si vointa electoratului vom incepe in paralel cu actiunile de strada , strangerea de semnaturi pentru declansarea alegerilor anticipate si alegerea unor adevarati lideri romani, care sa doreasca ca Tara Romaneasca sa fie guvernata de patrioti adevarati”, a declarat comandantul Gărzii Poporului, Vali Guia.

 

Conducerea organizației are și un avertisment pentru premier: ”Atentie, VICTOR PONTA, ti-am asigurat asa cum ne-ai cerut o majoritate covarsitoare, pentru guvernare, NU intina Sarbatorile Sfantului tau popor romanesc! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU !!!”, a mai spus Vali Gruia.

 

Garda Poporului este organizație total apolitica cu sediul la Cluj, care ”lupta pentru pastrarea si promovarea valorilor nationale de orice fel, sustinuta de asociatii si organizatii din societatea civila”. 

 

Comentarii Facebook