Fratele lui Ovidiu Campean, sef de serviciu in Primaria Cluj Napoca, numit intr-un post "caldut" la Directia Sociala!


Consilierul local PNL, Steluta Cataniciu, acuza faptul ca reorganizarea Directiei Sociale a Primariei se face pe criterii politice. Viitorul sef ar urma sa fie fratele sefului Serviciului Relatii Comunitare si Turism.

Condilierii locali au discutat marti, 22 martie, proiectul de reorganizare a Directiei, care prevede intre altele si unificarea celor doua functii de conducere si numirea unui director pe linie politica.

Cataniciu sustine ca medicii din cadrul Directiei i-au spus ca nu doresc un director numit pe criterii politice si care sa nu aiba habar de problemele unitatii.

"M-au sunat si mi-au spus ca nu este bine sa fie numit un director dinafara, care sa nu cunoasca problemele lor si in plus sa fie si subordonat politic. Va cer sa votam cu grija si in urma comasarii celor doua posturi sa nu politizam aceasta functie. Din informatiile mele reiese ca viitorul sef este democrat liberalul Paul Campean", a precizat Steluta Cataniciu.

Acesta este fratele lui Ovidiu Campean, seful Serviciului Relatii Comunitare si Turism din Primaria Cluj-Napoca.

Primarul Sorin Apostu sustine ca afirmatiile consilierului Steluta Cataniciu sunt neintemeiate pentru ca medicii de la Directia de Asistenta Sociala au fost consultati in privinta restructurarii.

Comentarii Facebook