Fosta consilieră sexy a lui Lucian Bode, ”parcată” în două consilii de administrație pe filieră de partid


Georgiana Blaga, o tânără de 27 de ani din Șimleu Silvaniei, Sălaj, județul natal al ministrului de Interne, Lucian Bode, a fost numită în două consilii de administrație. Ea a fost anterior chiar consiliera personală a ministrului Bode, președintele PNL Sălaj.

Georgiana Blaga, fiica patronului de la Simex și consilier județean al PNL Sălaj, a fost numită în Consiliul de Administrație (CA) de la Societatea Națională de Radiocomunicații SA și în CA -ul Grupul de Exploatare și Întreținere Palat CFR SA. Ea a ocupat din 17 decembrie 2019 și funcția de consilier personal al ministrului Transporturilor, Lucian Bode, scrie salajulliber.ro.

Georgiana Blaga încasează 3.500 de lei de la cele două Consilii de Administrație

Georgiana Blaga are 27 de ani, este licențiată în relații internaționale la Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, are un master în Managementul Dezvoltării Afacerilor, tot la UBB Cluj-Napoca, dar este și acționar la Simex, cu acțiuni în valoare de 680.000 de lei.

Societatea Națională de Radiocomunicații este unul dintre principalii furnizori de rețele și servicii de comunicații electronice din România și, în același timp, lider de piață în domeniul broadcasting-ului. 

Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA este o societate comercială pe acţiuni al cărei acţionar unic este Ministerul Transporturilor, care se ocupă de administrarea Palatului CFR. Mai precis, Grupul închiriază spaţiile din acest imobil, iar CA ul este de fapt o sinecură, de unde se încasează bani fără prea multă muncă. 

Din declarația de interese depusă de frumoasa sălăjancă reiese că de la Grup Exploatare și Întreținere Palat CFR SA încasează lunar 2.065 de lei, iar de la Societatea Națională de Radiocomunicații, 1.512 lei în fiecare lună. 

Untitled.png

Firma Simex din Sălaj, unde este acționară frumoasa Georgiana Blaga, este profitabilă

Firma Simex, unde Georgiana Blaga este acționară, are 300 de angajați, iar în 2019 a avut o cifră de afaceri de 32 de milioane de lei.  

Fosta consilieră a ministrului Lucian Bode deține peste un milion de acțiuni la această companie din Șimleul Silvaniei. 


Comentarii Facebook