Floreștiul va avea sala de sport și bazin de înot. S-a aprobat PUZ -ul pentru sistematizarea zonei


Primarul comunei Florești a explicat cum va fi amenajat terenul de pe strada Carpați, din cartierul cetatea Fetei, unde vor fi construite o sală de sport și un bazin de înot.

Acolo este vorba despre o sistematizare. Acum suntem la un Plan Urbanistic Zonal, pentru a putea demara sistematizarea pentru a pune la dispoziția Companiei Naționale de Investiții (CNI) acel teren sistematizat. Nu știu de unde ați tras dvs concluzia că va fi un zid. Acea sistematizare va fi făcută de specialiști. Mai mult decât atât, să știți că în partea unde se termină curtea liceului și viitoare construcții nu este prevăzut un zid de susținere, ci taluzarea în mai multe trepte pentru ca zona să arate frumos. Între locuitorii din acea zonă și liceu este o armonizare pentru a putea folosi zona dpdv sportiv, cultural pentru a nu fi nimeni deranjat”, a explicat primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu.

Edilul a spus că proiectul este finanțat din CNI. ”Sunt proiecte finanțate de Compania Națională de Investiții (CNI)”, a spus primarul Pivariu. 

Eu nu zic că nu e super ok proiectul, dar eu nu cred că oamenii au nevoie de bazin de înot și nu de o parcare”, a spus Nicu Marcu, de la Federația Asociațiilor de Proprietari Florești 

Primarul a precizat că proiectul a fost în dezbatere publică un timp îndelungat. 

Proiectul a fost votat și a trecut. 

Comentarii Facebook