Florești: În fostul poligon este promis un parc de joacă până în primăvara 2019

 

Primarul comunei Florești, Horia Șulea, promite un parc de joacă pentru copii pe locatia fostului Poligon.

 

Stiu, cand, cand, cand? Sper ca de Parcul de joaca sa se bucure copilasii cel tarziu din primavara, iar spectatori in tribune sa avem cam peste un an -15 luni. Atata tot ca ma feresc de a da termene concrete, avand in vedere minunata birocratie ce ne macina, zecile de avize si negatii de avize, indolenta unora vis a vis de proiectele publice locale (cu cresa am stat pe SEAP sase luni, iar cu reabilitarea a 5 strazi doar sapte luni), ca sa nu mai vorbim de seriozitatea unor executanti (oare cum se poate ca scoala sa fie in chinurile facerii de azi maine 4 ani, iar cresa sa fie aproape de finalizare dupa 7 luni de la inceperea lucrarilor?!?!)

 

Da, proiectarea (ca si bugetarea, licitarea sau executia/santierul) e parte a unui proiect. Iar in urma proiectarii se nasc aceste rândari. Daca mai tineti minte, asa a inceput si gradinita de pe I Rusu. Si in foto aveti randarile si cladirea de care deja se bucura sute de copilasi”, a scris primarul pe Facebook.

 

O parte dintre floreșteni este nemulțumită, între altele, de faptul că în fostul poligon a fost pus pietriș pe terenul existent, pentru organizarea Florești Fest. Vocile nemulțumiților s-au auzit la protestele din fața Primăriei, la care au participat însă numai circa 30 de persoane, în medie. Acest lucru arată că nu toți consideră acest lucru extrem de important. 

 

 

Comentarii Facebook