Femeile din PDL Cluj ii iau apararea primei doamne a Romaniei


Organizatia de Femei a PDL Cluj condamna declaratia facuta de Rovana Plumb, care i-a cerut doamnei Maria Basescu sa ii spuna presedintelui sa demisioneze.

"Din pacate, acest mod haotic de a face politica, caracteristic celor din USL si mai nou preluat si de Organizatia de Femei socialiste reprezinta in fapt disperarea USL -istilor de a castiga capital electoral, si subliniem inca o data ca aceste practici fac parte din arsenalul disperarii si nu din practica exercitiului democratic.

Suntem solidare cu initiativa presedintei OF PDL, doamna  Sulfina Barbu, care, intr-un comunicat adresat femeilor din PSD si PNL, afirma ca pentru doamne, o abordare mai potrivita ar fi schimbul de idei la masa dialogului. in mod similar cu propunerea facuta la nivel national, Organizatia de Femei a Partidului Democrat Liberal Cluj invita pe aceasta cale Organizatiile de femei ale PSD Cluj si PNL Cluj la un dialog constructiv. intalnirea are ca scop abordarea cu luciditate si intelepciune a problemelor pe care le are societatea noastra si, mai ales, identificarea de solutii", se arata intr-un comunicat al OF PDL Cluj.

Comentarii Facebook