Falsii revolutionari vor trebui sa restituie indemnizatiile! Vezi ce modificari aduce noua lege

 

Deputatul Daniel Buda, presedintele comisiei juridice a Camerei Deputatilor, a declarat ca revolutionarii falsi vor trebui sa restituie indemnizatiile primite.

"Legea recunostintei se afla in dezbatere si adoptare la comisia juridica din Camera Deputatilor. Sper ca in cursul zilei de luni sa dam votul final in comisia juridica, urmand ca apoi sa mearga la plen in cursul zilei de marti, unde de asemenea vrem sa fie un vot final pe acest proiect de lege. Este o lege care este menita sa ofere parghii suplimentare structurilor specializate in acest sens, de a elimina falsii revolutionari din randul actualilor revolutionari. De asemenea, prin acest proiect de lege am limitat intervalul de timp in cadrul careia o persoana putea fi catalogata ca fiind revolutionar, astfel incat am stabilit ca aceasta perioada sa fie intre 14 si 22 decembrie 1989, apreciind ca nu putem vorbi despre revolutie dupa 22 decembrie 1989", a declarat Daniel Buda.

Deputatul a mai spus ca revolutionarii care nu se vor incadra in prevederile noii legi isi vor pierde drepturile, iar cei care si-au dobandit in fals acest statut vor trebui sa restituie toti banii incasati.

Comentarii Facebook