Emil Boc nu este presat sa candideze la Primaria Clujului! Daniel Buda: Domnul Boc da termen si nu i se da lui termen


Presedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a declarat ca Emil Boc nu este presat in privinta unei candidaturi la Primaria Cluj-Napoca, spunand ca: "Domnul Boc da termen si nu i se da lui termen".

In privinta candidaturilor, Buda a spus ca: "Partial ne aflam intr-un plin proces de evaluare a candidatilor pentru functiile de primari la nivelul intregului judet. Pentru cea de presedinte al Consiliului Judetean Cluj se stie foarte bine cine o sa fie din partea Partidului Democrat Liberal.

La nivelul primarilor avem in evaluare aceste candidaturi, urmand ca pana in 31 martie sa comunicam candidaturile atat pe orase, cat si pe comune.

Evident ca prima optiune a Partidului Democrat Liberal este domnul Alin Tise. Bineinteles ca orice candidatura reprezinta o manifestare de optiune a celui care este in discutie. Domnul Alin Tise este presedintele in exercitiu la CJ Cluj si cred ca judetul Cluj a castigat enorm de mult cu Alin Tise in fruntea Consiliului Judetean", a declarat Daniel Buda.

Acesta a mai adaugat ca pentru Primaria Cluj-Napoca va fi cautata cea mai buna candidatura posibila. "Domnul Boc in mod cert mai are multe de spus in ceea ce priveste Primaria Cluj-Napoca, dar numai domnia sa ne va spune daca accepta sau nu de a veni la Primaria Cluj-Napoca. Domnul Boc da termen si nu i se da lui termene", a mai spus Daniel Buda.

Comentarii Facebook