Emil Culda este candidatul propus la Primaria Cluj-Napoca din partea PNTCD Cluj

 

Candidatul PNTCD la Primaria Cluj-Napoca este economistul Emil Culda.

 

"Am venit la Cluj pentru a lansa candidatura la Primarie a domnului, Emil Culda. Eu cred ca la Cluj, PNTCD, dupa multi ani, va da un semnal foarte puternic la aceste alegeri locale. PNTCD merge pe liste proprii si nu vom face niciun fel de alianta la Cluj. Aceasta este si dorinta domnului Culda. Este un profesionist in chestiuni economice si financiare, este o personalitate care nu a mai facut parte din alte partide politice pana in prezent. Eu cred ca domnul Culda va avea un succes mare la Cluj-Napoca. Il felicit pe domnul Culda pentru curajul pe care il are. Este un specialist si cred ca va da un mesaj ca se poate face politica si altfel", a spus Aurelian Pavelescu, presedientele PNTCD la conferinta de miercuri.

 

Alegerile locale au loc pe 10 iunie a decis Guvernul

 

Emil Culda, candidatul propriu din partea PNTCD a spus ca un atuu pentru cadidatura lui la Primarie este faptul ca se pricepe foarte bine la economie.

 

"E un moment important in ceea ce ma priveste pentru ca fac un pas delicat. Cunosc foarte bine pulsul econimiei. Cred ca asta este un atuu pentru acest pas. Recunosc ca m-am hotarat foarte greu sa intru in politica, pentru ca, presupune multe riscuri. Am ales PNTCD pentru ca primul lucru pe care l-am cerut a fost statutul, iar dupa ce am studiat putin si istoria partidului am constatat ca tot ceea ce tine de nationalitate si actualitate trebuie mai mult valorificat", a spus candidatul la Primaria Cluj-Napoca, Emil Culda.

 

"Eu cred ca domnul Culda va crea la Cluj contextul favorabil sa castige Primaria Cluj-Napoca prin profilul profesional si moral, prin faptul ca este un om cu o notorietate foarte mare la Cluj, eu cred ca are sanse", a mai spus presedientele PNTCD.

 

Numele candidatului pentru Consiliul Judetean Cluj din partea PNTCD va fi facut public in aproximativ doua saptamani.

 

Anca Baciu

 

Comentarii Facebook