Emil Boc vrea concediu, dar munca multă de la Primărie nu îl lasă - VIDEO


Emil Boc nu și-a mai luat concediu de 2 ani, dar spune că nu va merge nicăieri nici în acest an, pentru că e mult de lucru. Cu siguranță nu din cauza banilor, pentru că primarul a cumpărat în ultimii ani un apartament, pentru fiica mai mare, și anul acesta o casă de vacanță la Câmpenești, Apahida. 

Nu am fost anul trecut în concediu și nici anul acesta nu se întrezărește ceva. Am doi ani de când nu am mai fost în concediu. Anul trecut a fost pandemie”, a spus Emil Boc. Acesta spune că munca la stat este grea. 

Boc: În Primăria Cluj-Napoca se muncește fără raportare la ceas

Vreau să fiu corect. E greu la privat și știm asta. Nu este ușor. Dar vreau să nu aruncați anatema, că ceilalți sunt fix opusul. Sunt foarte, foarte mulți, majoritatea celor de la stat care își fac treaba. Datorită lor și un oraș merge înainte și proiectele sunt împinse în față. Dacă nu ar fi ăștia, lucrurile nu ar merge.

Sunt mulți care muncesc și pe care îi cunosc foarte bine din Primărie, fără raportare la timp, pentru ca problemele să fie împinse înainte. Ar trebui să fiu corect, că sunt majoritatea care își fac datoria”, a spus, serios, Emil Boc.

Primarul Boc era duminica, în timpul furtunii, la muncă, în Primărie

Spre exemplu, în timpul furtunii de duminică, 18 iulie, la ora 22.20, primarul spune că era tot în Primărie.

Vijelia aia care a avut loc duminică… când a fost asta? Duminică seara. Absolut incredibilă. Eu eram chiar la Primărie la momentul în care a avut loc vijelia aia… (moderator: La ora aia?) Mai muncesc unii! (Moderator: Ce să înțeleg, că cine nu își termină treaba în timpul săptămânii merge și în weekend?) Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat”, a declarat Boc. 

Boc spune că vijelia de duminica seara l-a prins la birou, la 22.20: Să nu se spună că numai cei din privat muncesc

Imagini cu primarul, de la unul dintre ultimele concedii în care a fost, când a acceptat provocarea Ice Bucket

Comentarii Facebook