Boc spune că vijelia de duminica seara l-a prins la birou, la 22.20: Să nu se spună că numai cei din privat muncesc


Primarul Emil Boc susține că duminică seara, în timpul furtunii care a lovit Clujului, era la locul de muncă, pentru că și la stat se muncește. 

Vijelia aia care a avut loc duminică… când a fost asta? Duminică seara. Absolut incredibilă. Eu eram chiar la Primărie la momentul în care a avut loc vijelia aia… (moderator: La ora aia?) Mai muncesc unii! (Moderator: Ce să înțeleg, că cine nu își termină treaba în timpul săptămânii merge și în weekend?) Să nu se spună că numai cei din privat muncesc. Mai muncesc și ăștia de la stat”, a declarat Boc. 

”Au fost căderi de arbori, două acoperișuri afectate la două școli. Cea mai mare problemă este la Lucian Blaga, unde am intervenit de urgență, pentru că a fost ras acoperișul. 

Arborii au căzut cei mai mulți în Gheorgheni, în zona central, în Grigorescu, în Plopilor și Grigorescu. Pe strada Câmpului nu a fost niciun picur de ploaie. 

Am mobilizat 120 de oameni după vijelia asta, pentru tăierea și încărcarea arborilor”, a mai spus primarul Emil Boc.

Eu am primit Codul Roșu, în momentul derulării. Eram în Primărie”, a mai spus primarul Emil Boc.

Acesta a spus că tomograful care poate diagnostica copacii cu risc de rupere, pe care Primăria Cluj-Napoca a dat 30.000 de euro, poate fi folosit, dar că acum au fost rupți și copaci sănătoși. 

Comentarii Facebook