Emil Boc s-a intalnit cu angajatii din Primaria Cluj-Napoca! Vezi ce le-a spus EXCLUSIV

 

Emil Boc s-a intalnit de la ora 16.30 cu angajatii din Primaria Cluj-Napoca, in sala mare.

 

Candidatul PDL la functia de primar a depus o solicitare la sindicatul din cadrul Primariei Cluj-Napoca, pentru a avea o intalnire cu angajatii. Circa 350 de oameni s-au adunat in sala mare a Primariei, de la ora 16.30.

 

Intalnirea a durat circa 20 de minute, iar Emil Boc le-a spus ca se bucura ca poate candida inca o data pentru scaunul de primar si ca mai are proiecte pe care trebuie sa le faca.

 

"Va promit ca nu voi schimba organigrama institutiei, va fi aceeasi din 2004. Oamenii care sunt competenti nu trebuie sa se teama pentru locul lor de munca. Aceasta intalnire nu este una electorala. Ma intalnesc cu oamenii cu care am lucrat si pe care ii asigur de respectul meu. Acelasi lucru il poate face si contracandidatul meu Marius Nicoara. Nu am nicio problema daca va veti intalni si cu contracandidatii mei pentru a le stii gandurile si proiectele pentru Cluj", a declarat Emil Boc.

 

La intalnire a participat Alin Tise, candidatul la Consiliul Judetean Cluj, si Dumitru Bobina, reprezentantul sindicatului din Primaria Cluj-Napoca.

 

Politia locala a lipsit pentru a nu se interpreta ca se implica in politica.

 

Emil Boc la Stiri de Cluj LIVE, joi de la ora 19.00. Candidatul PDL asteapta intrebarile DVS in direct pe Stiri de Cluj

Comentarii Facebook