Duminica 28 Aprilie

Boc dupa demisia ministrului Educatiei: Guvernul Ponta este cel mai corupt si incompetent


Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca demisia lui Ioan Mang, ministrul Educatiei, dupa acuzatiile de plagiat, demonstreaza incompetenta guvernului Ponta.

"Am tinut sa organizez aceasta conferinta de presa in ideea in care am cerut public pana acum demisia ministrului Educatiei pentru ca a plagiat opere de specialitate.

Reprezinta simbolul incompetentei si a amatorismului guvernului Ponta. Cel care trebuie sa isi asume raspunderea este Victor Ponta, pentru ca a generat cea mai grava criza din educatie din ultimii 20 de ani. A avut doua nominalizari si a lasat un minister in pragul Bac -ului fara conducere.

Dupa aceste nominalizari nereusite si dupa lasarea Educatiei in interimat, cred ca domnul Ponta trebuie sa isi asume public raspunderea pentru incapacitatea de a asigura un guvern competent.

Victor Ponta promitea ca, daca va ajunge la putere, va asigura un guvern corect, dar a propus cel mai corupt si incompetent guvern. La nici o saptamana de la formarea guvernului avem 3 remanieri. Nu cred ca a mai existat asa ceva", a spus Emil Boc.

 

"Sunt interese uriase in educatie, dar exista interese de a reintroduce fabricile de diplome, de a reintroduce plagiatul ca lege. Sunt interese care nu vor face sa avem un ministru definitiv la Educatiei. Astept gesturi publice de asumare a responsabilitatii si de explicarea interimatului de la Educatie", a spus Emil Boc.

 

Ioan Mang si-a dat demisia, iar in locul lui a fost numit Liviu Pop, ca ministru interimar la Educatie.

Comentarii Facebook