Emil Boc: Presedintele nu imi da ordine si nu mi-am dat niciodata demisia!

Prezent in emisunea Dupa 20 de ani!, de la Pro TV, premierul Emil Boc a declarat ca presedintele Traian Basescu nu ii da ordine, ci intre ei exista o relatie institutionala bazata pe parteneriat. In plus, primul-ministru a spus ca nu si-a scris demisia.

 

"Nu sunt un om care să dea bir cu fugiţii pentru că am convingerea că măsurile pe care le luăm sunt sănătoase. Nu mi-am dat niciodată demisia şi nu mi-am scris niciodata demisia . Nu abandonez o luptă odată ce am intrat in ea, a sustinut Emil Boc.

 

Intrebat despre relatia pe care o are cu presedintele Romaniei Traian Basescu, Emil Boc a spus: "Presedintele nu imi da ordine , avem o relaţie instituţională corectă, bazată pe un parteneriat în interesul României. Dacă nu ne certăm nu înseamnă că nu avem discuţii referitoare la temele pe care le dezbatem. Nu este în stilul preşedintelui genul de abordare de comandă. Are un punct de vedere, dar dacă îi oferi contraargumente, găseşte soluţia cea mai bună".

 

Emil Boc a mai adaugat ca deocamdata nu a luat nicio decizie cu privire la candidatura la sefia PDL. "O decizie referitoare la candidatura pentru un nou mandat la sefia PDL  o voi lua în 2011",  a adaugat premierul.

 

Comentarii Facebook