Miercuri 24 Aprilie

Emil Boc nu uită de unde se trage! A cumpărat legume și fructe de la Ziua Recoltei - FOTO


Primarul Emil Boc a crescut la Răchițele și nu uită să meargă în fiecare an la evenimentele unde se adună producătorii locali, cei care muncesc mult ca să țină tradiția în viață. 

În acest weekend, la Cluj-Napoca a fost organizată cea mai mare piață în aer liber pentru producătorii locali, a zecea ediție a Zilelor Recoltei.

”Alături de clujeni am avut plăcerea de a cumpăra produse proaspete de la producători locali la Zilele Recoltei 2022. Timp de trei zile, iubitorii de produse tradiționale și bunătăți „ca la mama acasă” au putut achiziționa fructe și legume de sezon, diverse tipuri de zacuscă, murături, dulcețuri și compoturi pregătite după rețete tradiționale, dar și obiecte din lemn și haine cusute manual”, a transmis primarul Emil Boc. 

Evenimentul ”Zilele Recoltei” a avut loc în zona Cluj Arena - Parcul Stadion la acest sfârșit de săptămână. A X-a ediție a Zilelor Recoltei la Cluj-Napoca a fost organizată de Consiliul Județean Cluj în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

Comentarii Facebook