Emil Boc laudă Clujul, care a depășit Londra sau New York-ul în privința calității vieții


Primarul Emil Boc continuă campania de promovare a Clujului și laudă orașul care are o calitate a vieții mai bună decât Londra sau New York.

M-am bucurat să văd o analiză externă, care plasa Clujul în materie de calitate a vieții într-o foarte onorantă poziție mondială, care arată munca noastră și a clujenilor își arată roadele, Clujul fiind într-o postură de a fi pe același picior sau chiar mai în față decât Londra, alte orașe europene, chiar în comparație cu New York -ul, la multe capitole. E  un indiciu că lucrurile pot merge și vor merge în continuare bine în orașul nostru”, a precizat primarul Emil Boc, care a spus care sunt principalele axe de dezvoltare în 2021.

Printre ariile de dezvoltare se numărăr: menținerea pandemiei sub control, proiectul ”Clujul pe primul loc” (consolidarea avantajelor date de faptul că Clujul este centru universitar, centru medical și bancar), continuarea politicilor de reducere a poluării, digitalizare, sănătate. inovare și incluziune socială.

Alte priorități sunt digitalizarea administrației locale, creșterea calității vieții în cartiere, absorbția de fonduri europene, dezvoltare metropolitană integrată, investiție în educație.

Comentarii Facebook