13,3 tone de deșeuri colectate în două zile la Florești. Primarul Pivariu le cere oamenilor să fie detectivii Primăriei


Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a reacționat după ce ecologiștii au semnalat din nou rampe clandestine de deșeuri pe malul Someșului.

Edilul din cea mai mare comună din România a spus că se fac eforturi pentru a rezolva lucrurile și le-a cerut oamenilor să reclame când văd astfel de cazuri. 

Peste 13,3 tone de deseuri din constructii si demolari, respectiv 5 tone de deseuri voluminoase au fost colectate in cele doua zile in care s-a desfasurat campania lansata de Primaria Floresti si operatorul de salubritate, la sfarsitul anului trecut.

Aceste campanii vor continua la nivelul comunei Floresti. A fost o prima actiune de colectare de deseuri de acest fel organizata de Primarie in colaborare cu operatorul de salubritate si sunt hotarat sa nu ne oprim aici. Avem in lucru solutii pentru colectarea deseurilor din comuna in mod civilizat, si vom lua masuri impotriva celor care arunca gunoaie in mod ilegal. 

Solicit din nou locuitorilor comunei sa sesizeze orice fapte antisociale. Eforturile pentru a transforma comuna intr-un loc civilizat, in "acasa", sunt ale intregii comunitati si suntem cu totii responsabili”, a transmis primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

Vezi AICI reclamația ecologiștilor. 

Comentarii Facebook