Emil Boc la Stiri de Cluj LIVE, joi de la ora 19.00. Candidatul PDL asteapta intrebarile DVS in direct pe Stiri de Cluj

 

Candidatul PDL la functia de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, este invitatul realizatoarei Delia Carbune, joi seara de la ora 19.00. Daca aveti intrebari, le asteptam la sectiunea comentarii sau pe pagina de Facebook STIRI de CLUJ.

 

Fostul premier Emil Boc s-a inscris in lupta pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca si este plasat intre primii candidati cu sanse la fotoliul de primar.

 

Emil Boc a mai detinut functia de primar al municipiului Cluj-Napoca in mandatul 2004-2008. Reales in 2008, Emil Boc a renuntat la aceasta functie pentru a pleca la Bucuresti, in 22 decembrie 2008, pentru a ocupa functia de prim-ministru al Romaniei. Dupa un mandat in care criza economica a erodat imaginea PDL, presedintele democrat-liberalilor incearca acum sa traga partidul dupa el si sa nu piarda o reduta importanta al PDL- municipiul Cluj-Napoca.

 

Care sunt proiectele fostului premier pentru Cluj-Napoca si daca alege Clujul definitiv sau doar pana la alegerile parlamentare, aflati in direct, joi seara, de la ora 19.00, la Stiri de Cluj LIVE, de la invitatii Deliei Carbune: Emil Boc si Mihai Soica, jurnalist Evenimentul Zilei.

 



Vezi mai jos emiiunea inregistrara.



Comentarii Facebook