Alin Tise si-a lansat site-ul de campanie! Cum ti se pare?


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, si-a lansat site-ul de campanie in vederea alegerilor locale din 10 iunie 2012.

Site-ul contine informatii despre actiunile si programul de campanie, despre realizarile din ultimii patru ani in calitate de presedinte al forului judetean, precum si proiectele pe care Alin Tise le propune clujenilor pentru urmatorii patru ani.

"Impreuna formam o echipa castigatoare, capabila sa dezvolte judetul nostru in continuare, urmand exemplul ultimilor 4 ani. Impreuna vom munci pentru a construi un viitor bazat pe siguranta si pe normalitate. impreuna cu tine, imi asum un proiect comun de dezvoltare a judetului si a localitatii in care traiesti. Proiectele tale sunt si ale mele, pentru ca s-au nascut din nevoile tale, fiind proiecte capitale, cu fonduri europene, proiecte pentru un trai mai bun! Proiecte pe care le cunosc foarte bine si care trebuie sa continue! Faptele mele sunt garantia realizarii lor! impreuna cu tine vom face din judetul nostru capitala dezvoltarii din Romania!", a scris Alin Tise in mesajul postat pe site.

 

Acesta poate fi accesat la adresa www.alintise.ro.

Comentarii Facebook