Emil Boc este primarul Clujului: "Voi fi un primar care va incerca sa ii ajute pe fiecare in parte" VIDEO



Fostul prim-ministru al Romaniei Emil Boc este noul primar al municipiului Cluj-Napoca.

Potrivit Biroului Electoral Municipal, dupa numararea tuturor buletinelor de vot a rezultat ca Emil Boc a obtinut 40,03 % din sufragii, iar Marius Nicoara 38,97%.

Candidatul PDL la Primaria Cluj-Napoca a declarat ca: "Imi este inca foarte greu sa-mi regasesc cuvintele. Un ochi rade si unul plange. In primul rand am aflat rezultatele de la CJ. Trebuie sa spun ca viata politica si cea publica nu se sfarseste cu alegerile.


Aplauzele l-au emotionat pe Alin Tise. L-au emotionat pana la lacrimi. Eu personal l-am felicitat pe Alin Tise. Ii urez succes si il asigur ca paraseste un Consiliu Judetean bine organizat in ceea ce ma priveste.

Cu totii am demonstrat ca am putut schimba fata acestui oras. O sa facem din acest oras cel mai frumos loc din aceasta tara. Ne vom apuca imediat de lucru. Vreau sa le multumesc clujenilor si celor care m-au votat si celor care nu m-au votat. Voi fi un primar care va incerca sa ii ajute pe fiecare in parte.

A fost un lucru placut pentru mine sa ii ascult pe clujeni, sa le ascult problemele, iar apoi sa le rezolv. Ma voi dedica lor si trebuie sa spun ca este o mare onoare sa fii primarul acestui oras", a declarat Boc imediat dupa aflarea rezultatelor.

Comentarii Facebook