Emil Boc, duel DUR cu Cătăniciu: Cele 60 de morminte din Cimitirul Mănăștur nu pot fi exhumate - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a declarat în ședinta de îndată a Consiliului Local că cele 60 de morminte din Cimitirul Mănăștur nu vor fi exhumate, în ciuda sentinței executorie a Curții de Apel Cluj.

 

Această sentință nu poate fi pusă în aplicare fără acordul proprietarilor mormintelor. Cei care au dat în judecată Primăria și au câștigat ar trebui să dea în judecată și familiile pentru a le cere să își dea acordul pentru exhumare”, a precizat Emil Boc.

 

Consilierul local Steluța Cătăniciu a declarat că a primit oameni în audiență, care i-au spus că vor protesta. ”Proprietarii mormintelor au venit la mine și au spus că se vor lega de cruci cu lanțuri și nu vor fi de acord cu exhumarea”, a precizat Steluța Cătăniciu. 

 

Doamnă, dvs. ce doriți? Vreți să exhumăm morții? Cred că îi apărați pe cei care cer exhumarea. Dacă vreți să exhumăm morții să ne spuneți! Dacă dvs. căutați soluții pentru alți clienți privați pe care îi aveți, vă rog să ne spuneți”, a declarat Emil Boc, iritat de insistența consilierului Steluța Cătăniciu.

 

Să vă fie rușine, domnule Emil Boc. E jenant să spuneți că eu țin partea cuiva. Mergeți pe urmele lui Sorin Apostu. V-am cerut niște precizări pentru ca să știe clujenii care este situația”, a spus Steluța Cătăniciu.

 

Am căzut în aceeași campanie si am căzut într-o discuție sterilă cu dvs. Nu mă voi mai coborî la mintea dvs.”, a precizat Emil Boc.

 

Până acum mintea mea a fost bună. M-ați sunat și ați apelat la mine pentru mintea mea. Mi-ați cerut sfaturi și am răspuns. Din păcate dvs. aveți numai un singur partener, pe Traian Băsescu”, a adăugat Steluța Cătăniciu.

 

Întrebată de presă dacă poate da date de contact ale celor care au amenințat că se vor lega cu lanțurile de morminte, Steluța Cătăniciu a precizat că nu poate face acest lucru fără acordul respectivelor poersoane.

 

60 de morți din Cimitirul Mănăștur trebuie exhumați, în urma unei sentințe a Curții de Apel. VEZI LOCAȚIA

Comentarii Facebook