Miercuri 24 Aprilie

Becali va candida la parlamentare din partea PNL

 

Patronul Stelei, George Becali, a declarat că va candida la alegerile parlamentare sub sigla USL, pe listele PNL, într-un colegiu din Sectorul 6 al Capitalei.

 

Domnul Antonescu mi-a spus că nu vom face o fuziune, ci vom face un protocol de susţinere a USL şi PNL. Voi candida sub sigla USl întrun colegiu din sectorul 6 al PNL Mi-a spus că a vorbit şi cu domnul Ponta şi că luni ne vom vedea toţi trei şi vom semna un protocol de susţinere. EU voi candida sub sigla USL, pe colegiul PNL”, a declarat Becali, la Realitatea TV.

 

Nu am discutat unde voi candida, dacă la Senat sau la Camera Deputaţilor. Mi-a spus domnul Antonescu că vorbise dea cu Rareş Mănescu şi că are colegiul deja rezervat pentru mine”, a mai spus Becali.

 

Omul de afaceri s-a declarat suporter cuplului Antonescu-Ponta.

 

Eu am vrut să intru în PNL pentru că mie, personal, după 20 şi ceva de ani de politică în România (nu de politică pentru mine), mie îmi place cuplul ăsta Antonescu-ponta şi am vrut să fiu alături de acest cuplu. Nu neapărat PNL-ul mă interesa, dar intrând în PNL puteam să susţin cuplul Antonescu-Ponta”, a declarat Becali, la Realitatea TV.

Comentarii Facebook