Emil Boc: Dacă Ponta guverna în perioada de criză economică, România se prăbușea

 

Fostul premier al României, Emil Boc, a declarat că dacă Victor Ponta era la putere în perioada austerității din România, economia țării s-ar fi păbușit.

 

Pot să constat că dacă România ar fi fost guvernată în perioada de vârf a crizei economice de către Victor Ponta, ne-am fi prăbuşit din punct de vedere economic, pentru că ezitările acestuia acum prăbuşesc România, când am depăşit vârful crizei economice, darmite dacă era prim-ministru într-o perioadă în care eram nevoiţi să luăm măsuri dure de austeritate pentru a salva România de la prăbuşire economică. Cu alte cuvinte, dacă preşedintele Băsescu împreună cu Guvernul PDL aveau ezitările lui Victor Ponta, astăzi România era prăbuşită din punct de vedere economic”, a spus Boc.

 

Acesta a mai afirmat că Ponta nu ar fi fost în stare să ia măsuri nepopulare și ”le evită în fiecare zi”.

 

Nu am mers la Parlament să spun, ”Știţi, ca prim-ministru susţin măsurile de austeritate, dar ca om nu le susţin”, pentru că România s-ar fi prăbuşit din punct de vedere economic. Dacă eram după Guvernul Ponta, eram demult prăbuşiţi din punct de vedere economic”, a mai spus Emil Boc. 

Comentarii Facebook