Emil Boc către Ioan Petran: ”Să pună mâna pe carte”. Șeful liberal a confundat salubritatea menajeră cu cea stradală - VIDEO

 

Primarul Emil Boc i-a transmis președintelui PNL Cluj-Napoca, să pună mâna pe carte, după ce a confundat salubritatea menajeră cu cea stradală.

 

Până atunci clujenii trebuie să fie liniștiți. Domnul Petran să mai învețe carte și să știe că contractele în exercițiu merg și se încheie când intră în vigoare noul contract, deci nu există niciun risca ca strada să nu fie curățată în perioada următoare, pentru că este vorba despre salubrizarea stradală și deszăpezire. Celelalte contracte sunt încă în exercițiu, pentru salubritatea orașului”, a declarat Emil Boc.

 

Miercuri, într-un comunicat de presă, Ioan Petran a înfierat Primăria Cluj-Napoca pentru că îi lasă pe clujeni cu gunoaiele lângă bloc, acuzând nereguli în licitația pentru salubrizarea stradală și deszăpezirea.

 

Licitația despre care este vorba nu face referire la contractele de ridicare a gunoaielor menajere, ci curățarea și spălarea străzilor.

Comentarii Facebook