Emil Boc a jucat fotbal la inaugurarea Parcului Iuliu Hațieganu! Prefectul a ratat, iar primarul a înscris - FOTO

 

Primarul Emil Boc a participat la inaugurarea lucrărilor de la Parcul Iuliu Hașieganu din Cluj-Napoca, unde a testat terenul sintetic de fotbal. 

 

Emil Boc și prefectul Gheorghe Vușcan au tras la poartă pe terenul sintetic de fotbal și s-au declarat foarte mulțumiți de investiție. Primarul a înscris de două ori, în timp de prefectul Gheorghe Vușcan a tras peste poartă, iar un șut a fost apărat de portar.

 

Pe vremuri executam la bară, jos, şi era bară-gol. Am marcat de două ori, fără încălzire, al doilea gol nu îl scotea niciun portar. Terenul este foarte bun şi dacă pentru un om în costum a fost în măsură să satisfacă exigenţele, vă daţi seama cum este pentru sportivi. Acest parc reabilitat reprezintă un model de cheltuire a banului public, un model de calitate şi eleganţă, proiectul făcând parte din cel mai frumos complex sportiv şi de agrement din România, care include Parcul Mare, Cluj Arena, Sala Polivalentă, Sala Sporturilor Horia Demian”, a spus Emil Boc.

 

Am avut şi ruptură de menisc din cauza fotbalului. I-am dat domnului primar Boc un avans de două goluri, pentru meciul oficial pe care îl vom juca cu Primăria. Lansez o provocare ca echipele celor două instituţii să joace un meci de fotbal”, a afirmat prefectul Gheorghe Vuşcan.

Investiția de la Parcul Iuliu Hațieganu s-a făcut din fonduri europee, accesate de Universitatea Babeș-Bolyai. Din cele 6 milioane primite, UBB Cluj a construit 13 noi săli de curs la clădirea Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, a reabilitat cinci terenuri de sport, patru multifuncționale (baschet, handbal și volei) și un teren de fotbal cu instalaţie de nocturnă. De asemenea, au fost reabilitate reţelele utilitare, aleile şi sistemul de iluminat exterior.

 

UBB Cluj: Noi nu percepem o taxă de intrare în Parcul Iuliu Hațieganu. E taxă de ecologizare!

Comentarii Facebook